El Halloween dels Pandes

Els Pandes han fet una activitat on han intervingut dues assignatures, castellà i anglès. Partint d’aquí, hem proposat una feina on hem intentat motivar als nens i nenes. L’activitat consta de dues parts, una en la que havien d’estructurar de manera clara què i cóm ho volien dir, ja que l’exposició oral era la finalitat.

Hem volgut treballar les relacions entre els Pandes, han hagut de posar-se d’acord en coses, escoltar i fer-se escoltar, i això no sempre és fàcil. D’aquesta manera i poc a poc, anem fent grup i donant-los la confiança en ells mateixos que en aquesta etapa és tant important.

Aquí us deixem el resultat i gràcies senyoreta Dori, ha estat molt divertit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *