Videoclip dels Pandes

Com ja sabeu famílies, aquest matí hem gravat el nostre videoclip.

Desde la classe de música portem tot el primer trimestre creant una cançó que representés al nostre grup-classe, els Pandes. Hem aconseguit una lletra que faci grup, que uneixi i que representi els valors que per als pandes són importants, i crec que ho hem aconseguit!!

El següent pas era buscar ajuda per la gravació de la lletra i la Raquel ens va ajudar amb un resultat molt i molt bo!!

Ara ens quedava la gravació de les imatges i per això ens ha ajudat el David, un expert en aquest tema.

I finalment, després de moltes setmanes de feina, avui ha arribat el dia de la gravació. Us puc dir que la feina ha valgut la pena per veure’ls disfrutar com ho han fet avui. I dir que la cançó els representa i uneix com a grup, per tant, molt orgullosa i satisfeta de la gran feina d’aquests Pandes!!

Molt aviat veureu el videoclip acavat!!Moltes ganes de compartir-ho amb vosaltres!!!!


.

Un pensament a “Videoclip dels Pandes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *