Valors

Bona tarda,

A última hora, després d’educació física, hem hagut de parlar d’alguns conflictes que s’havien donat durant la classe, i després de parlar-ne, hem posat un curtmetratge que ens ha servit per enfocar els problemes d’una altra manera i buscar sempre una solució.

Alguns s’han emocionat, i ens han explicat com s’han sentit, els hi ha agradat!

En aquest vídeo de “Historia de un erizo“, ens ensenya que les persones som diferents entre nosaltres, i no per això ens hem de separar, sinó que com més varietat més coses sabrem. També que ens hem de respectar, integrar i acceptar als altres, ja que ens poden aportar moltes coses bones.

Us deixo amb el vídeo!

4 pensaments a “Valors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *