SISÈ!!! Per anar fent…❤

Hola a tots i a totes!!

Espero que estigueu tots bé!?i no gaire avorrits!?

Us penjo aquí al bloc material per poder treballar una mica aquests dies des de casa. Recordeu que tenim feina!!!

Primer de tot us penjo la cançó de “Pluja de sons” perquè la pugueu anar practicant. També us deixo el vídeo de la coreografia, ara teniu temps per aprendre-la!! Us animo a practicar-la i a qui li surti es pot gravar i compartir el vídeo al drive ?.

Per últim us afegeixo dues feinetes de plàstica, recordeu que estàvem dibuixant animals? Podeu continuar practicant, us penjo el dibuix del llop i el dels dofins. I no s´hi val calcar eh?!?! Us animo també a compartir també els resultats. Tan fàcil com fer una foto al vostre dibuix i compartir-la al drive.

Us enviaré una invitació a una carpeta compartida on podreu penjar els vídeos i fotos.

  • MÚSICA


  • PLÀSTICA (fotos)

? llop

? dofins

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *