La Queralt ens ensenya què és la diabetis

Aquest dijous hem tornat a tenir amb nosaltres a la nostre companya Queralt. Ella ha passat uns dies a l’hospital perquè li han detectat diabetis. Després d’uns dies d’aprenentatge torna a estar amb nosaltres. Ha arribat a l’aula i quan ens ha explicat tot el que li ha passat ha despertat molta curiositat entre els Pandes. I ho hem aprofitat per explicar en que consisteix la diabetes i com podem ajudar a la Querat si un dia ho necessita. La nostra companya durant aquests dies també ha treballat i ha fet un llibre que ha ensenyat a la classe per ajudar-los a entendre moltes coses.

Normalitzar les diferències que ens trobem a l’aula ajuda a que prenem consciència de que tots tenim unes necessitats diferents i que això no ens ha de fer por, sino que ens enriqueix com a grup.

Benvinguda un altre cop Queralt!😘

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *