Nou projecte desde Valors

Superpoders Autors

Bona nit, avui hem començat un nou projecte desde l’àrea de Valors. La senyoreta Cristina ens ajudarà i compartirà amb nosaltres els divendres aquest projecte.

Avui l’hem començat i us deixem l’enllaç del PowerPoint que hem passat avui als Pandes i que ens ha servit de punt de partida. Aquí els hem presentat sis personatges de diferents moments històrics i diferents realitats socials. Un a un han anat descobrint com la història ens deixa persones que davant la societat injusta que els ha tocat viure, han reaccionat d’alguna manera i han aconseguit petits grans canvis. Han vist avui que no tots els superherois porten capa i que alguns tenen uns superpoders molt especials com ara la valentia o la perseverança o la defensa de la pau…

Ha estat una experiència molt maca per viure com a mestra on hem pogut veure com s’indignaven davant les injustícies i com volien saber més coses d’aquelles persones i poc a poc i desprès de parlar una estona han arribat a la conclusió de que en les seves famílies també tenen superherois i superheroïnes. Persones que tenen un superpoder especial … i aquesta és la feina pel proper divendres. Ells buscaran a la seva família superherois i superheroïnes i ens explicaran perquè aquestes persones són tant importants. És per això que agraïm la vostra ajuda i que ens feu arribar una foto de la persona escollida pels vostres fills i filles .

Iniciem aquest projecte perquè els Pandes vegin que tots i totes som importants per canviar les coses i que petites accions fan grans canvis.Un plaer compartir aquest camí amb ells 😃

2 pensaments a “Nou projecte desde Valors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *